Залишення місця ДТП Потрапивши у свою першу дорожню пригоду, я розгубився і навіть не одразу зрозумів, що залишення місця ДТП є серйозним правопорушенням, за яке передбачено відповідальність згідно з чинним законодавством. Я просто поїхав, бо подумав, що ніхто не постраждав і ситуацію можна вирішити згодом. Але вже наступного дня отримав дзвінок від поліції, і мені стало по-справжньому страшно. Звернувся до юристів "Актум" за порадою знайомого, і був приємно здивований їхньою оперативністю та професіоналізмом. Вони пояснили, що залишення місця ДТП може мати як адміністративні, так і кримінальні наслідки, залежно від ситуації, але головне — не ігнорувати проблему. Мені вдалося уникнути серйозного покарання, бо юристи вчасно підготували всі документи, налагодили комунікацію з іншою стороною та представили мої інтереси у найкращому світлі. Залишився дуже задоволений їхньою роботою — все чітко, зрозуміло і з повагою до клієнта. Рекомендую "Актум" усім, хто потрапив у складну ситуацію на дорозі і не знає, як правильно діяти.
top of page
SCAN TO DONATE

407-470-3825

Group
Public·181 members
1 View
Members
- Anushka Hande
- John White
bottom of page
.jpg)